Transport

We zijn het logistieke verlengstuk van onze klanten. Flexibiliteit is één van de sterke punten van Van Nunen transport en vanzelfsprekend beschikken we over een wagenpark dat hierbij aansluit. Of het nu gaat om vervoer met een bestelbus, een trekker-oplegger of een dual-temp geconditioneerde voertuig, Van Nunen zorgt dat uw goederen op de juiste bestemming komen. Samen met u komen we tot de beste transportoplossing, zowel nationaal als internationaal.
Het dagelijks plannen, aansturen, opvolgen en controleren van alle transport gerelateerde activiteiten is niet alleen een tijdrovend, maar ook een specialistisch proces. We verzorgen voor u de volledige afwikkeling van al deze werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring, procesmatige aanpak en inzet van moderne technologie zijn we in staat om u op een efficiënte manier te bedienen.

Van Nunen transport biedt u het gemak en de eenvoud van één centraal aanspreekpunt. We zijn in staat om de werkzaamheden m.b.t. communicatie, rapportage en controle doelmatig en doeltreffend voor u af te handelen. Zo kunt u zich met een gerust hart wijden aan uw kernactiviteiten. Daarnaast hoeft u zelf niet te investeren in personeel, ruimte en de laatste technologieën. Zo maakt u uw vaste kosten variabel en beperkt u bovendien uw zakelijke risico’s.
Van Nunen Transport