We zijn het logistieke verlengstuk van onze klanten. Flexibiliteit is één van de sterke punten van Van Nunen en we beschikken over een wagenpark dat hierbij past. Of het nu gaat om vervoer met een bestelbus, een trekker met uitschuifbare dieplader of een gemoderniseerde koelwagen, Van Nunen zorgt dat uw goederen op de juiste bestemming komen. Samen met u komen we tot de beste transportoplossing, zowel nationaal als internationaal.

 

Het dagelijks inplannen, bestellen, aansturen, opvolgen, controleren en betalen van transport gerelateerde activiteiten is niet alleen een tijdrovend maar ook een specialistisch proces. We verzorgen voor u de volledige afwikkeling van al deze werkzaamheden.  Door onze jarenlange ervaring, procesmatige aanpak en inzet van moderne technologie zijn we in staat om u op een efficiënte manier te bedienen.

Van Nunen biedt u het gemak en de eenvoud van één centraal aanspreekpunt. We zijn in staat om de werkzaamheden m.b.t. communicatie, rapportage en controle doelmatig en doeltreffend voor u af te handelen. Zo kunt u zich met een gerust hart wijden aan uw kernactiviteiten. Daarnaast hoeft u zelf niet te investeren in personeel, ruimte en de laatste technologieën. Zo maakt u uw vaste kosten variabel en beperkt u bovendien uw zakelijke risico’s.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via +31 (40) 286 33 46 of mail naar cs (at) nuntrans.nl