Nunen Logistics & Services (NLS) is de logistieke tak van Van Nunen Transport & Logistiek. NLS richt zich op de warehousing en handling van ongevaarlijke handelsgoederen en heeft zich gespecialiseerd in de opslag en distributie van buitenmaatse goederen. Iedere klantvraag is anders. In plaats van een standaardoplossing leveren we onze klanten maatwerk.

 NLS beschikt over een goed beveiligde en geconditioneerde loods waarin opslag, overslag en value added logistics onder ideale omstandigheden plaats kunnen vinden. Wensen en mogelijkheden worden samen met u besproken zodat het logistieke proces perfect aansluit bij uw organisatie. Zo worden wij het logistieke verlengstuk waar u op kunt bouwen.

We begrijpen dat u wilt weten waar u aan toe bent, zeker als het om kosten draait. Bij NLS betaalt u enkel voor de benodigde logistieke capaciteit, waardoor u niet voor onverwachte zaken komt te staan. Wordt de magazijnruimte tijdelijk niet gebruikt, dan dalen uw opslagkosten automatisch.   Daarnaast is het voor u overbodig om te investeren in eigen opslagruimte of een wagenpark.

In NLS heeft u een partner die uw logistieke zorgen wegneemt en waar u op kunt vertrouwen. U kunt zich volledig focussen op uw eigen bedrijfsvoering en doen waar u het beste in bent.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via +31 (40) 286 33 46 of mail naar cs (at) nuntrans.nl